Najčudesnije priče uvijek priča sam život, a Univerzum ima nevjerojatne načine da vam pokaže kako sve u životu dođe na svoje mjesto. Nedavno sam dobila upit jedne gospođe (nazovimo je Nevena) koja živi u inozemstvu mogu li za nju izvući tri karte iz špila Poruke duše?

Trebalo nam je neko vrijeme da se dogovorimo oko načina, jer iako je unutar EU nema telefonsku tarifu za zvanje već samo za internet. Onda je ona predložila neke aplikacije koje ja nemam i tako smo se malo vrtjele u krug. I na kraju sam odlučila izvući karte, poslati joj slike i tumačenja e-mailom. Nakon par sati žena pita kad može očekivati tumačenje, a ja kažem da sam već poslala i da provjeri inbox.

Trebalo je već stići do tada. Provjeri ona i kaže: “Nisam ništa dobila. Možete li, molim vas poslati ponovno?“ Otvorim ja svoj e-mail i idem ponoviti slanje i shvatim da sam zabunom umjesto Neveni mail poslala Nevenki. Pošaljem drugi put na pravu adresu, a Nevenki se ispričam jer sam zabunom e-mail poslala njoj, kad stiže odgovor: „Hvala vam. Karte nisu za mene, ali kao da jesu!“ Dakle, sve je uvijek u redu i sve se odvija baš kako treba!