Koliko vjerujete onima koji nisu u stanju potpisati se ispod svoje reklame, oglasa ili radionice, bez imena i prezimena na web stranici? Ne razumijem kako misle privući klijente, a da ne objave tko su, ne objasne što rade i koje su im reference, tj. sposobnosti za ono što nude ljudima?

Evo, recimo, ja nikad ne bih otišla na radionicu anonimne osobe, nekoga koga ne poznajem ili koja ne objavi javno svoj rad.

Čemu tajanstvenost? Zašto se skrivaju? Zašto iza svog rada ne stoje svojim imenom i prezimenom?

Sve što objavim na svom profilu, grupama i portalima – iza toga stojim imenom i prezimenom, a i svojim proteklim radom od 30-ak godina.

Ne moram se svima svidjeti, jer svatko ima pravo na svoj izbor!

Ali oglašavati radionice, a ne znati tko ih vodi, kakva znanja i iskustva ima, meni je to totalno amaterski! Ne nasjedajte na dobro napisane reklame!

Svoj novac možete dati bilo kome za koga mislite da će vam pomoći!

Možete googlati osobu, njegov rad, znanje i interese, pa provjeriti slažu li se s vašim željama i planovima.

Ako nekoga nema na Googleu, malo je čudno i možda je početnik bez iskustva. Zar stvarno takvoj osobi želite prepustiti kormilo vašeg života da vas vodi i usmjerava?

Zar vama ne zvoni zvono na uzbunu kad netko napiše: „Već sam 2 godine naduhovnom putu“?A većina učitelja i terapeuta koje poznajem imaju iskustvo 20-40 godina! Pažljivo, pametno, polako – to je način na koji ćete doći do cilja kojem težite. I na tom, polaganom putu, srest ćete ženu ili čovjeka s iskustvom, koji će vam prenijeti svoje znanje bez brzanja, bez prečica, bez praznih obećanja.